Fra World Wide Web til Wood Wide Web

Tegning af vandrer med stafeli foran et stort træ med mange rødder. Tegning af Frits Ahlefeldt

Logbog 22. Okt. Jeg brugte nogle timer i dag ude i Dyrehaven, med mit akvarel grej, for at komme tættere på træer

Akvarel skitser fra en dag i skoven

Tekst, illustrationer og akvareller af Frits Ahlefeldt

Stod midt i Ellesumpen og arbejde lidt som i stereo, jeg både prøvede at holde varmen og så på, malede og lyttede til træernes liv. Det sidste som en lydbog i ørene. Bogen handlede om forest bathing og om at fordybe sig i skoven for at undgå stress, skabe mere balance og en masse andre ting…

Tegning af vandrer i skoven med en cirkel af blade omkring sig. Tegning af Frits Ahlefeldt
Fra World Wide Web til Wood Wide Web

Jeg koncentrerede mig om bogen, om træerne, om at male, lytte og se, mens speakerstemmen forklarede at man skulle tømme hovedet. I det samme forsvandt stemmen, lydbogen var stoppet… Der var ingen dækning, jeg prøvede at løfte telefonen op i strakt arm. Intet hjalp, Tog hovedtelefonerne af og vinden i træerne erstattede stemmen… What, var jeg blevet switched fra World Wide Web til Wood Wide Web?

Tegning af vandrer med stafeli foran et stort træ med mange rødder. Tegning af Frits Ahlefeldt
Researcher og skitser træer ude i dyrehaven. Illustration af Frits Ahlefeldt

Mine akvarel studier fra 22 Okt. i Dyrehaven:

tegnings-studie af træ fra Dyrehaven - Akvarel af Frits Ahlefeldt
Trærod studie i akvarel af Frits Ahlefeldt