Akvarel af hest

Akvarel af en hest der løber. Ren akvarel af Frits Ahlefeldt

Logbog 27 Okt. 2018, første skitse af en hest. Laver ofte studier, tegninger og akvareller af dyr til mange forskellige sammenhænge – blandt andet mine egne projekter om biodiversitet m.m. Men heste har ikke været på min liste i lang tid… Måske er de på vej tilbage

Heste som hjælpere til både stressramte og til rewilding programmer

Tekst og akvarel af Frits Ahlefeldt

Heste er i mange kulturer meget højt værdsatte og selv om hesten i en moderne digital virkelighed har været ude af fokus for de fleste af os. Så kan heste, f.eks i arbejdet med stress-ramte, få en helt unik rolle i at bringe folk tilbage fra steder vi mennesker har svært ved at tilbagelægge alene.

Samtidigt spiller heste også vigtige og nye roller i nogle af de helt store Rewilding programmer, hvor man arbejder på at bringe store naturområder ind i en bedre og mere dynamisk balance, blandt andet gennem at udsætte vilde heste

Akvarel af en hest der løber. Ren akvarel af Frits Ahlefeldt

Løbende hest, ren Akvarel