Om Frits Ahlefeldt 2022

English site: FritsAhlefeldt.com

Research, public good projekter og foredrag af Frits Ahlefeldt – Sitet her er mit eget .dk site

Værksted på Frederiksberg – åbent efter aftale (link til formular) på Borups alle 127 th.

Her i 2022 arbejder jeg især med:

  • Dansk biodiversitet og hvad vi kan gøre – jeg har nu lavet over 500 akvareller og tegnede historier om biodiversitet og danske dyrearter, og er igang med at opbygge Biodiversitet.org som et gratis public good projekt
  • Vandring i Danmark – Jeg researcher, holder foredrag, tegner og skriver om vandring – og gør det med Danmark som udgangspunkt. Jeg står bag Danmarks nok største vandrerute site: Vandreruter.dk som de sidste 15 år og stadigt er et gratis, reklamefrit public good projekt og guide til hvor man kan vandre i Danmark.
  • Akvareller – Jeg maler akvareller og sælger ud af mine originaler for at finansiere min research, journalistik og public good projekter.

Frits Ahlefeldt, baggrund, uddannelser m.m.

Tegning, landskab og konceptudvikling: Uddannet på Kunstakademiet i København ( 1991-1999 Kongelige Danske Kunstakademi, Arkitektur, landskab og design.

Journalistik og kommunikation: Kandidatgrad i kommunikation, digital design og medier fra IT universitet i København 2000 – 2006).

Erfaring

Har siden 1999 levet af at arbejde med akvarel, tegning, research, ideudvikling, journalistik og projekter omkring biodiversitet, vandring, klimaforandringer og trivsel og klima.

Min særlige passion og viden tager udgangspunkt i at vi på rigtigt mange måder kan skabe et bedre, sundere og mere bæredygtigt samfund, hvis vi bruger det at gå og komme tættere på naturen som afsæt og tager et skridt af gangen mod bedre løsninger.

Jeg sælger mine akvarel originaler, og holder foredrag for at finansiere min fortsatte research og mine projekter.

Jeg arbejder både på dansk og engelsk ( Engelsk: se FritsAhlefeldt.com )

Freelance:

Jeg ikke haft eget firma siden 2020, og er ikke momsregistreret mere, men laver nu mine foredrag og freelance opgaver enkelt gennem mit faktureringsbureau ( Danske Factofly.com i København )

Jeg har gennem årene samarbejdet med en lang række medier, organisationer, styrelser og firmaer. Blandt andet: Naturstyrelsen, Real Dania, Jyllandsposten, Kristeligt Dagblad, Sony, Alexandra instituttet, Teknologisk institut, Depresionsforeningen, Bygherreforeningen, HK, 3F, Regioner og kommuner, universiteter, samt en række internationale organisationer fra FN, Eu styrelser, samt nationale og internationale miljø og hjælpeorganisationer.

Indenfor visuel journalistik arbejder jeg i fire stilarter

  • Koncept – blyant i hånden af alt fra koncepter, ideudvikling, visualiseringer, til gadeskitser, biodiversitet og bygninger
  • Tush tegninger – Reportager og tegnet journalistik med enkle udtryksfulde sort-hvide tegninger, udført i hånden, old school, med pensler
  • Illustrationer tush og akvarel og reportage tegning – Jeg har i over 20 år skrevet og tegnet historier og forståelser. Både artikler, vandrefilosofi og skildringer af livet.
  • Ren akvarel – akvarel er en af de absolut sværeste kunstarter at mestre, jeg har arbejdet med ren akvarel i 30+ år – Akvarel er for mig den ultimative less-is-more træning og akvarelfarverne mit daglige fundament

Aftaler m.m. Kontakt mig her:

Klik her for at komme til min kontaktformular

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑