Om Frits Ahlefeldt 2021

English site: go to FritsAhlefeldt.com

Research, projekter og foredrag af Frits Ahlefeldt – Sitet her er mit eget .dk site

Værksted på Frederiksberg – åbent efter aftale (link til formular) på Borups alle 127 th.

Her i 2021 arbejder jeg især med:

  • Vandring i Danmark – Jeg researcher, holder foredrag, tegner og skriver om vandring – og gør det med Danmark som udgangspunkt.

Frits Ahlefeldt, baggrund, uddannelser m.m.

Uddannet i 1990erne på Kunstakademiet i København ( 1991-1999 Kongelige Danske Kunstakademi, Arkitektur, landskab og design. Jeg har også en kandidatgrad i kommunikation, digital design og medier fra universitet i København 2006).

Har siden levet af at arbejde med research, ideudvikling, journalistik og projekter omkring vandring, trivsel, bæredygtighed og miljø.

Jeg har gennem årene samarbejdet med en lang række medier, organisationer, styrelser og firmaer. Blandt andet: Naturstyrelsen, Real Dania, Jyllandsposten, Kristeligt Dagblad, Sony, Alexandra instituttet, Teknologisk institut, Depresionsforeningen, Bygherreforeningen, HK, 3F, Regioner og kommuner, universiteter, samt en række internationale organisationer fra FN, Eu styrelser, samt nationale og internationale miljø og hjælpeorganisationer.

Min særlige passion og viden tager udgangspunkt i vandring, og i at vi på rigtigt mange måder kan skabe et bedre, sundere og mere bæredygtigt samfund, hvis vi bruger det at vandre som afsæt og tager et skridt af gangen mod bedre løsninger.

Jeg tilbyder samarbejde omkring foredrag, journalistiske projekter, og sælger mine originaler for at finansiere min fortsatte research omkring vandring, bæredygtighed og trivsel.

Men jeg har ikke længere firma, er ikke momsregistreret mere, og må ikke løse freelanceopgaver længere.

Visuelt arbejder jeg i tre stilarter

  • Skitsering – blyant i hånden af alt fra koncepter, ideudvikling, visualiseringer, til gadeskitser, biodiversitet og bygninger
  • Klassisk tush og akvarel og reportage tegning – Jeg har i over 20 år tegnet fra steder og arrangementer. Både tegnede reportage opgaver og studier og skildringer af livet i byen
  • Ren akvarel – akvarel er en af de absolut sværeste kunstarter at mestre, jeg har arbejdet med ren akvarel i 30+ år – Akvarel er for mig den ultimative less-is-more træning og akvarelfarverne mit daglige fundament

Priser, aftaler m.m. Kontakt mig her:

Klik her for at komme til min kontaktformular

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑