Om Frits Ahlefeldt 2023

English site: FritsAhlefeldt.com

Vandring, projekter og foredrag af Frits Ahlefeldt – Sitet her er mit eget .dk site

Vandring i Danmark – Jeg skriver, researcher, holder foredrag om vandring – Og gør det med Danmark som udgangspunkt.

Jeg står bag Danmarks nok største dedikerede vandrerute site: Vandreruter.dk som jeg har opbygget og udviklet gennem 15+år som en gratis, reklamefri guide til hvor man kan vandre i Danmark.

Jeg er langsomt på vej til fods Danmark rundt. P.t. er jeg gået fra København til Vadehavet, over Møn, Fyn osv. En del af etaperne flere gange. Men tager ind imellem på andre vandringer. F.eks. til Bornholm rundt. Nordkyststien, Vestkyststien og andre vandreruter for at se hvordan de har det 🙂

Frits Ahlefeldt, baggrund, uddannelser m.m.

Landskab, stier og konceptudvikling: Uddannet på Kunstakademiet i København ( 1991-1999 Kongelige Danske Kunstakademi, Arkitektur, landskab og design.

Journalistik og kommunikation: Kandidatgrad i kommunikation, digital design og medier fra IT universitet i København 2000 – 2006).

På vej mod en vandrefilosofi

Jeg ikke haft eget firma siden 2020, og er ikke momsregistreret mere, men laver nu mine foredrag enkelt gennem mit faktureringsbureau ( Danske Factofly.com i København )

Jeg har de sidste år været mindre og mindre et fast sted, bor mest i min rygsæk og bevæger mig istedet langsomt rundt i retning af det nomadiske, langs stier og skiftende steder.

På Frederiksberg har jeg dog stadigt adgang til et lille sted hvor jeg forbereder mine vandringer og udstiller mine tegninger og akvareller, de dage jeg er der.

Min passion, viden og forståelse handler om at vi kan skabe et sundere og mere bæredygtigt samfund, hvis vi bruger det at gå til at komme tættere på naturen og hinanden, og tager et skridt af gangen mod bedre løsninger.

Jeg arbejder både på dansk og engelsk ( Engelsk: se FritsAhlefeldt.com )

Tegninger og akvareller om og til fællesskabet

Online på FritsAhlefeldt.net giver jeg adgang til et voksende antal, og nu over 800 af mine tegninger og akvareller til ikke-kommercielt brug, for at hjælpe skoler og universiteter med at formidle vandring, klima, trivsel og biodiversitet. Det er også muligt at købe originaler og downloads til redaktionelt brug.

Organisationer m.m. jeg har arbejdet sammen med

Jeg har gennem årene arbejdet for og med en lang række medier, organisationer, styrelser og firmaer. Blandt andet: Naturstyrelsen, Real Dania, Jyllandsposten, Kristeligt Dagblad, Sony, Alexandra instituttet, Teknologisk institut, Cowi, Depresionsforeningen, Bygherreforeningen, HK, 3F, Regioner og kommuner, universiteter, samt en række internationale organisationer fra FN, Eu styrelser, samt nationale og internationale miljø og hjælpeorganisationer.

Aftaler m.m. Kontakt mig her:

Klik her for at komme til min kontaktformular

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑